Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Killing Floor 2, Yeni Bir Mod Aldı!

Killing Floor 2 aldığı güncelleme ile oyunculara yeni silahlar ve yeni modlar sunuyor.

İlk kez 2016 yılında karşımıza çıkan ve sürükleyici yapısı ile kısa sürede binlerce oyuncunun dikkatini çeken Killing Floor 2 yeni bir mod aldı.

Killing Floor 2 Yeni Bir Mod Aldı 2

Tripwire Interactive tarafından geliştirilen yapım, günümüze kadar sayısız güncelleme almıştı. Sonsuz mod adında yeni bir moda kavuşan oyun bitmek bilmeyen aksiyon sahnelerine sahip olmanın heyecanını yaşıyor. Zombilerin hat safa da olduğu oyunda bizleri oldukça şiddetli ve kanlı sahneler bekliyor. Oyun içerisinde zombilerin yanı sıra gelişmiş Zed’ler de bizler için önemli ölçüde tehlikeler oluşturacak. Oyun yeni aldığı güncelleme ile oyunculara adından da anlaşılacağı gibi devam eden bir Sonsuz Mod sunuyor.

Yeni mod da oyunculara 3 yeni silah sunuluyor. Bu silahların adı MAC-10 SMG, Husk Cannon ve AF2011-A1 olarak duyuruldu. Buna ek olarak oyuna iki farklı harita daha eklendi. Haritaların adları da Powercore ve DieSector olarak belirlendi. Infinite Onslaught adında duyurulan güncelleme ile oyuna yeni kozmetikler, yeni kasalar, başarımlar ve silah kaplamaları sunuyor. Oyunculara sunulan yeni D.A.R isimli karakter de diğer karakterlere göre farklı özelliklere sahip. Ayrıca güncelleme ile oyunda hata düzeltmeleri ve yaşam kalitesini iyileştirme yapıldı. Killing Floor 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda oynanıyor. Güncelleme tüm platform oyuncularına ücretsiz olarak sunuldu.

Dilerseniz güncelleme notlarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Güncellemenin tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Killing Floor 2: Infinite Onslaught Update Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.