Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Just Cause 4’den Sinematik Trailer Geldi!

Just Cause 4'ün yeni bir sinematik fragmanı geldi.

Önümüzdeki ay PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için yayınlanacak olan Just Cause 4, yeni trailer ile oyuncuları büyüleyecek.

Just Cause 4’den Sinematik Trailer Geldi 2

Aksiyonun ve gerilimin tavan yapacağı oyunda bizleri sürükleyecek çok sayıda sahne yer alacak. Dinamik hava koşullarının yer alacağı oyunda Güney Amerika’ya gidecek ve Rico Rodriguez’i canlandıracağız. Aşırı zorlu hava koşullarında düşmanlar ile karşılaşacak onları etkizi hale getirebilmek için savaşacağız. Oyunun yayınlanan sinematik trailerdan söz edecek olursak yağmurlu bir havada ilerleyen helikopteri yıldırım çarpıyor. Helikopter içerisinde yer alan Rico Rodriguez kırılan camdan kendini boşluğa bırakarak patlayan helikopterden sağ çıkmayı başarıyor.

Farklı karakterler ile çeşitli diyaloglara giren Rico, gerekli bilgileri topluyor. Yeterli bilgiyi toplamayı başaran Rico saldırı için plan yapıyor ve çetin hava şartlarına karşı görevleri başarmaya çalışıyor. Trailer’da çatışma sahneleri ve aksiyon yüklü çok sayıda farklı sahne oyunculara gösteriliyor.

Oyunun Gold ve Deluxe Edition paketleri 3 Aralık’ta oyuncular tarafından oynanmaya başlanabilecek. Daha doğrusu bu iki paket erken oyunculara sunulacak. Just Cause 4’ün 209.00 TL’ye satılan standart sürümü 4 Aralık’ta kapılarını oyunculara sunacak.

Just Cause 4 Cinematic Trailer (produced by VISUAL WORKS)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.