Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Jurassic World Evolution Gamescom 2017’de Tanıtıldı!

Jurassic World Evolution Gamescom 2017'de resmen tanıtıldı. Jurasic Park'ın devamı niteliğinde olan Jurassic World Evolution 2018 yılı içerisinde yayımlanacak.

Microsoft Gamescom 2017’de bomba üstüne bomba patlattı. Microsoft Gamescom 2017’de yaptığı sunumda Jurassic Park’ın yeni bir oyununun geleceğini oyun severlerle paylaştı.

jurassic world evolution.0

Jurasic Park filmi oldukça gerilim dolu ve aksiyon bakımından doyurucu bir filmdi. Microsoft’un sunumuna göre oyun içerisinde de aksiyonun ve gerilimin yüksek seviyede olacağı ve sürükleyici bir yapıya sahip olacağını duyurdu.

maxresdefault 2

Yeni bir fragmanı çıkan Jurassic Park’ın oldukça kaliteli grafiklere ve ses efektlerine sahip olduğu ilk gözlemler arasında. Oyunun geliştiricisi olarak Frontier Developments yer alıyor.

awdwad

Oyun içerisinde sizden yapılması istenilen kendi Jurasic Park’ınızı kurmanız ve çalışan elemanlarınızı dinazorlara yem etmeden kurtarabilmenizdir. Jurasic Park  PC, PS4 ve Xbox One için geliştiriliyor. Oyunun şuan için resmi bir çıkış tarihi bulunmuyor. Ancak 2018’in ortasında çıkması bekleniyor.

 

https://www.youtube.com/watch?v=NWagBjDMwTU&feature=youtu.be

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.