Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Jump Force’a Katılacak Olan Son Kahraman Asta Olacak!

Jump Force'un son kahramanı Asta tanıtıldı.

Geçtiğimiz haftalarda ABD’de düzenlenen The Game Awards’da duyurulan Jump Force 2019’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için raflardaki yerini alacak.

Jump Force’a Katılacak Olan Son Kahraman Asta Olacak 2

Yayıncılığını Bandai Namco’nun yaptığı Jump Force, Spike Chunsoft tarafından geliştiriliyor. En güçlü manga kahramanlarına sahip olan yapımda savaş katılmak için kendi avatarımızı oluşturacak ve diğer oyunculara meydan okuyacağız. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynayabileceğimiz yapımda 26 farklı karakter yer alacak. Bugün Altchar’ın yapmış olduğu haberle öğrendiğimiz yeni karakter Asta olacakmış. Asta ile oyunun onaylanmış karakter sayısı 26’ya ulaşırken Asta hakkında da çeşitli bilgiler verildi. Asta küçük bir köyün kilisesinde büyüyülen bir yetim. Üçüncü sınıf genç bir büyücü olan Asta eşsiz bir enerjiye sahiptir.

Uçma yeteneğine de sahip olan bu karakter rakibe büyük ölçüde zararlar verebiliyor. Dövüş tarzı bakımından hızlı, güçlü ve dayanıklı bir yapıya sahip olan karakter silah olarak da kendine has kılıçları kullanmaktadır. Oyun içerisinde Asta karakterinin yanı sıra Naruto Uzamaki, Sasuke Uchiha, Yu-Gi-Oh, Yugi Muto gibi karakterler de karşımıza çıkacak. Birbirinden farklı karakterleri de kullanabileceğimiz oyunda anime tarzında görsel içerikler ve sürükleyici bir yapı karşmıza çıkacak. Bandai Namco’nun en iddialı projesi olarak duyurulan Jump Force, 15 Şubat 2019’da konsol ve bilgisayar oyuncularına sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.