Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

John Wick Hex 5 Mayıs’ta PlayStation 4’e Gelecek

PlayStation 4 oyuncuları 5 Mayıs'tan itibaren John Wick Hex'i oynamaya başlayacaklar.

8 Ekim 2019’da bilgisayar platformu için Epic Store üzerinde lansmana çıkan John Wick Hex’in konsollara da geleceği biliniyordu. Xbox One platformuna ne zaman geleceği bilinmeyen yapımın 5 Mayıs’ta PlayStation 4 platformunda oynanmaya başlanacağı ifade edildi.

John Wick Hex 5 Mayıs’ta PlayStation 4’e Gelecek 2

Bithell Games tarafından geliştirilen ve Good Shepherd Entertainment tarafından bilgisayar platformu için Epic Store’da yayınlanan John Wick Hex şu sıralar yüzde 20 indirimle 29.00 TL yerine 23.20 TL olarak satışlarına devam ederken oyunun PlayStation 4 platformuna geleceği tarih belli oldu.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre John Wick Hex 5 Mayıs’ta PlayStation 5 için piyasaya sürülecekmiş. Bilgisayar platformundaki tüm içerikler ve güncellemeler ile konsol oyuncularına sunulacağı ifade edilen yapımın PS4 fiyatının nasıl olacağı henüz bilinmiyormuş.

Bunlara ek olarak oyunun diğer platformlara de ne zaman geleceği konusunda herhangi bir bilgi yer almıyormuş. Yapım şuanda Epic Store üzerinde bilgisayar platformuna özgü olarak oynanıyormuş.

John Wick Hex 5 Mayıs 2020’den itibaren PS4 platformunda da oynanabilir olacak.

Konuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor olacağız.

John Wick Hex - Power Trailer | PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.