Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

John Wick 4 Kadrosuna Yeni İsim: Ian McShane

Ünlü oyuncu Winston rolüyle yerini alacak.

Kadrosunda Keanu Reeves, Laurence Fishburne ve Lance Reddick gibi büyük isimleri barındıran John Wick 4, bir başka önemli aktörün geri dönüşünü kutluyor. Deadline’a göre Ian McShane, Chad Stahelski tarafından yönetilen yeni aksiyon filminde Winston rolü için için Lionsgate ile anlaşmaya vardı.

Stahelski, “Ian McShane’i John Wick: Chapter 4’e geri döndürmekten daha mutlu olamazdım, o sadece harika bir aktör değil, aynı zamanda John Wick’in dünyasını tanımlamaya yardım eden vazgeçilmez bir işbirlikçi.” ifadeleriyle memnuniyetini dile getirdi.

John Wick 4‘ün çekimleri şimdiden başladı ve yaz boyunca Fransa, Almanya ve Japonya’da devam edecek. Filmde ayrıca Donnie Yen, Shamier Anderson ve Rina Sawayama da rol alacak.

John Wick 4 Donnie Yen

John Wick 4‘te yeni yazarlar Michael Finch ve Shay Hatten senaryoyu oluşturacak. Bu film ayrıca tüm karakterileri yaratan ve şu ana kadar senaryoyu yazan Derek Kolstad’ı içermeyen ilk John Wick filmi olacak.

Collider ile yapılan bir röportaja göre, Kolstad’dan John Wick serisine dönmesi istenmedi. Kolstad, “Hayır, bu benim kararım değildi. Sözleşmeden doğan bu şeyleri düşündüğünüzde bunu mantıklı karşılıyorum çünkü bu işi bensiz yapabilecekleri fikrine kapıldılar ve bana geri dönmediler” ifadelerini kullandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.