Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

İşte Nokia 9’un Çentikli Konsept Tasarımı!

Nokia 9'a ait konsept tasarım görselleri gün yüzüne çıktı.

HMD Global‘in son dönemde yeni Nokia 9 modeli üzerine çalışmalarını yürüttüğü biliniyor. Geçtiğimiz Şubat ayında düzenlenen Mobil Dünya Kongresi (MWC 2018) kapsamında tanıtılan Nokia 8 Sirocco, etkileyici tam ekran tasarımıyla dikkat çekmişti. Yeni çıkacak olan Nokia 9’un ise Sirocco’dan daha üstün özelliklere ev sahipliği yapması bekleniyor.

te Nokia 9un Çentikli Konsept Tasarımı 1

Kavisli ekran tasarımıyla Nokia 8 Sirocco’ya kıyasla daha şık bir görünüme kavuşması planlanan Nokia 9’un konsept tasarımları da gün yüzüne çıktı.

Fotoğraflardan da görüleceği üzere yeni render görüntülerinde Nokia 9’un konsept tasarımında oldukça ince bir ekran çerçevesi tercih edilmiş. Ekranın en altındaki çerçevenin üzerine de Nokia logosu işlenmiş durumda.

Ekrana gömülü parmak izi okuyucusuyla geliyor

Şu aşamada konsept modelin arka kapağı henüz paylaşılmış değil. Ancak bugüne dek sızdırılan bilgiler ışığında Nokia 9 modelinin üç lensli kamera donanımıyla gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Aynı zamanda ekrana gömülü dahili parmak izi okuyucu sensörünün de cihazda yer alması kuvvetle muhtemel. Amiral gemisi Nokia 9’da Snapdragon 845 işlemcisinin kullanılacağı da konuşuluyor. Bu işlemci günümüzdeki çoğu üst düzey telefonda yer alıyor.

Ucuz Nokia 8 Pro yolda!

Nokia ile ilgili bir diğer iddia da şirketin çok daha uygun fiyatlı bir Nokia 8 Pro amiral gemisi modelini tanıtacağı yönünde. Bunun için Ağustos ayına işaret ediliyor. Haliyle Nokia 9’un çıkış tarihi de Nokia 8 Pro’dan sonraya kalabilir. Eylül ayında veya ertesinde tanıtılması sürpriz olmayacaktır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.