Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

İşte Fallout 76’nın Haritası!

Fallout 76'nın haritası çok geniş olacak.

Çıkışına artık sayılı günler kalan Fallout 76 aksiyon severler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkacak olan yapım haritasına dair bir görsel ile gündeme geldi.

te Fallout 76’nın Haritası 2

Bethesda’nın 2018 model oyunlarından birisi olarak karşımıza çıkacak olan Fallout 76, 23 Ekim’de konsol ve bilgisayar platformundaki yerini alacak. Xbox One X’te 4K çözünürlüğü hedefleyen yapım HDR desteğine de bünyesinde yer verecek. Konsol ve bilgisayar platformu için geliştirilen yapım oyunculara fantastik bir oynanış sunacak. Bethesda’nın resmi web sitesi üzerinden satılacak olan yapım ne yazık ki Steam’de de yer almayacak.

Mikro ödemelere de yer verecek olan yapım atom adı verilen para birimi ile oyunculara sadece kozmetik ürün alabilme fırsatı sunacak. Kozmetik ürünler bilindiği üzere oyuncunun dış görünüşünü değiştiriyor. Yani karakterinin özelliklerinde ve yeteneklerin de herhangi bir değişiklik olmayacak. Merakla beklenen oyun geçtiğimiz günlerde mevcut haritasına dair bir görseli de oyuncular ile paylaştı. Yayınlanan görsele bakacak olursak haritanın oldukça geniş bir içeriğe de sahip olacağını söyleyebiliriz.

Oyuncular haritanın hemen hemen her yerinde farklı içerikler ve sahneler ile karşı karşıya kalacaklar. Merakla beklenen yapım 23 Ekim’de raflardaki yerini alacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.