Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

iPhone X Hızla Benimsenmeye Devam Ediyor!

iPhone X, şuanda piyasadaki iPhone'ların %2'sini oluşturuyor.

ABD’li teknoloji devi Apple, 2017 yılına iPhone X ile başarılı bir rekora imza attı. iPhone’un 10. yılı şerefine iPhone 10 üreten teknoloji devi, en yüksek ön sipariş sayısına da iPhone X ile ulaştı. Böylelikle yeni bir rekor kırılmış oldu.

iPhone X Hızla Benimsenmeye Devam Ediyor 2

Dünyanın en iyi mobil işletim sistemi olarak gösterilen İOS 11, iPhone X ile birleşince ortaya hızına yetişilemez bir akıllı telefon çıkmış oldu. Satışların başlamasıyla birlikte milyonlarca insanın satın almak için kuyruklara girdiği iPhone X, şu sıralar aktif iPhone kullanıcılarının yaklaşık %2’lik kısmını oluşturuyor. Eylül ayında tanıtılan ve tüm dikkatleri üzerine çeken iPhone X, 3 Kasım itibari ile satışlara açılmıştı.

IHS Markit tarafından yapılan araştırmalara göre iPhone X satışları oldukça yüksek rakamlara ulaşmayı başarmış. IHS Markit araştırma raporlarına göre şuan aktif olarak kullanılan iPhone’ların %2’lik bir kısmını iPhone X oluşturuyormuş. iPhone 10’lara en çok talep eden ülkeler arasında ise Singapur, Danimarka ve Japonya oldu. Kullanıcılara 5.8 inç bir ekran sunan iPhone, satış rakamlarınıda her geçen gün yükseltmeye devam ediyor.

iPhone X Hızla Benimsenmeye Devam Ediyor 3

Apple, 2017 yılının 4. çeyreğinde 88.8 milyon iPhone satabilmek için çalışmalarına hız vermiş durumda.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.