Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

iPhone X Çakması Doogee V MWC 2018’e Geliyor!

iPhone X'in tasarımını Android modeline uyarlayan Doogee, yeni V modelini MWC 2018'de tanıtacak.

Çinli akıllı telefon üreticileri arasında yer alan Doogee firması, geçtiğimiz ay çerçevesi iPhone X çakması modeli Doogee V’nin videolarını yayınlamıştı. Bugün ise Doogee V‘nin satış sayfası hazırlandı ve resmî sitede yer aldı. Cihazın teknik özellikleri de ilk kez bu sayfada listelenmiş oldu.

iPhone X Çakması Doogee V MWC 2018e Geliyor 1

iPhone X’in çentikli tasarımını birebir kopyalayan Doogee, yine iPhone X’in Face ID isimli yüz tarama ile kilit açma sistemini doğrudan uyarlamış. Vivo’nun X20 Plus UD modelinde olduğu gibi ekrana gömülü parmak izi okuyucusu da cihazdaki yerini almış durumda.

6.21 inçlik AMOLED Full HD+ ekran, kablosuz şarj desteği ve Helio P70 işlemci de cihazın diğer teknik özellikleri arasında yer alıyor.

NFC desteğine sahip

Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle kutudan çıkması beklenen Doogee V modelinin NFC desteğine sahip olacağı da netleşmiş durumda. Her ne kadar nasıl çalışacağı ve ne işe yarayacağı bilinmese de, cihazın yapay zeka fonksiyonuyla geleceği ve 4,000 mAh kapasiteli batarya kullanılacağı da elde edilen diğer bilgiler arasında yer alıyor.

Doogee V’nin arka kapağında iPhone X’te olduğu gibi dikey eksende yerleştirilen çift lensli kamera bulunuyor. Ana kamera 16 MP, ikinci kamera ise 8 MP çözünürlük destekliyor ve fotoğraflara derinlik hissi veriyor.

Tanıtılacağı tarih netleşti

Doogee’nin yeni V modelinin 27 Şubat tarihinde MWC 2018 etkinliği kapsamında tanıtılacağı resmen açıklandı. MWC 2018’de tanıtılması beklenen iPhone X benzeri çentikli tasarıma sahip bir diğer model de Asus‘a ait.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.