Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

iPhone SE 3 Hakkında Yeni Detaylar Geldi!

Apple serisinin bütçe dostu akıllı telefon serisi olan SE'nin yeni telefonu hakkında yeni detaylar geldi.

iPhone SE 3 akıllı telefonu hakkında yeni detaylar gelmeye başladı. Apple’ın SE serisi şeklinde bir bütçe iPhone’u çok fazla tutuyor ve şirket şu ana kadar piyasaya iki model sunmuştu. Cupertino merkezli teknoloji devinin şimdi üçüncü nesil modeli önümüzdeki yıl piyasaya sürmesi bekleniyor.

Şimdi, yeni rapora inanılırsa, Apple iPhone SE 3 yakında deneme üretim aşamasına girecek. Ayrıca, birden fazla satıcının yaklaşmakta olan iPhone SE modeli için bileşenlerin sevkiyatına hazırlandığı bildiriliyor.

iPhone SE 3 Yakında Deneme Üretimine Girecek

iPhone SE 3

Şimdiye kadarki sızıntılara dayanarak, yaklaşmakta olan Apple iPhone SE 3’ün 4.7 inç Retina HD LCD ekranla gelmesi bekleniyor ve ayrıca gömülü bir parmak izi sensörüne sahip bir Ana Sayfa düğmesine sahip olacak. Bir LCD ekran paneli ve bir ana sayfa düğmesi ile gelen son Apple akıllı telefonu olması muhtemeldir.

Cihazın 3GB RAM ile birlikte Apple A15 işlemci tarafından desteklenmesi bekleniyor. Mobil işlemci ayrıca telefona 5G bağlantısı için destek getiriyor. Arkada gelişmiş fotoğrafçılık özelliklerine sahip 12 megapiksel tek kamera sensörü olacak.

JP Morgan son tahmininde, bu yeni iPhone SE’nin yaklaşık 1,4 milyar düşük ve orta seviye Android telefon kullanıcısını ve yaklaşık 300 milyon eski iPhone modeli kullanıcısını çekebileceğini söylüyor  2022 mali yılı iPhone SE satışları için tahminleri 30 milyon adede ve yıllık iPhone sevkiyatı beklentilerini bu yıldan 10 milyon daha yüksek olan 250 milyon adede yükseltti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.