Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

iPhone 8 Plus, Galaxy Note 8’i Geride Bıraktı!

Apple Samsung'u geride bırakmaya devam ediyor. Yapılan test sonucunda iPhone 8 Plus, Galaxy Note 8'i yendi.

Teknoloji devi Apple geçtiğimiz ay iPhone’un 10.yılını kutlamak için San Francisco Apple Park’ta bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda yeni cihazlar da tanıtıldı.

iPhone 8 Plus Galaxy Note 8’i Geride Bıraktı 1

Apple Computer Inc’in kurucu ortaklarından birisi olan Steve Jops bundan tam 10 yıl önce iPhone fikrini ortaya atam isim olmuştu. Geçtiğimiz ay Apple Steve Jops’ı anmak ve iPhone’un 10. Yılını kutlamak için San Francisco Apple Parkta bir sunum gerçekleştirdi. Yapılan sunumda Apple yeni ürünlerini de tanıttı.  Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Apple Watch Akıllı Saat, Apple 4KTV ve diğer ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Yapılan sunumda kuşkusuz en ilgi çekici ürünler iPhone X ve iPhone 8 Plus oldu. Geçtiğimiz günlerde Tom’s Guide’nin yaptığı test ile dünyanın en hızlı akıllı telefonu iPhone 8 Plus seçildi.

Aşağıda iPhone 8 Plus ve Galaxy Note 8’in karşılaştırılma videosu bulunmakta. Video da yer alan görüntüler 4K ve 30 FPS değerleriyle kayıt altına alınmış. Videoya göre iPhone 8 Plus’ın Note 8’e göre daha stabil bir görüntü sunduğunu görebilirsiniz.

Apple iPhone 8 Plus vs Samsung Galaxy Note 8: video stabilization comparison

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.