Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

iPhone 8 Patlamış Halde Bulundu!

iPhone 8'in şişen bataryası bu sefer de patladı. Apple bu konuda ki sessizliğine devam ediyor.

Apple’ın yeni amiral gemileri arasında bulunan iPhone 8’in, geçtiğimiz günler de bataryasının şişmesi ile gövdesinden ayrıldığı yönünde çeşitli iddialar vardı. Şuana kadar yaklaşık 7 telefonda bataryanın şişmesi ile gövdeden ayrılma sorunu meydana geldi.

iPhone 8 Patlamış Halde Bulundu 2

Apple’ın yeni amiral gemilerinden birisi olan iPhone 8, Çin’den gelen bir iddia ile karizmayı çizdirdi. Çin’den gelen iddiaya göre kadının biri akşam şarja taktığı iPhone 8’i sabah kalktığın da patlamış halde bulmuş. 22 Eylül’de’satışlara başlayan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus kısa bir süre sonra şişen bataryalar ile sarsıntıya uğramıştı. Bir çok web sitesinde skandal olan Apple, akıllara Samsung’un patlayan telefonu Galaxy Note 7’yi getirdi. Samsung bu olay karşısında piyasada ki milyonlarca Note 7’yi toplamak zorunda kalmıştı.

Apple’da ise durum biraz daha karmaşık. Bazı kullanıcılar telefonu kutusundan çıkardıklarında bataryanın şiştiğini görmüş, bazı kullanıcılar ile telefonu bir iki gün kullandıktan sonra şiştiğini belirtiyor. Çin’de gerçekleşen bu haber de ise telefonun arka kapak kısmından patladığı görülüyor. İşin garip yanı telefonun patlamasını evde ki kadın nasıl duymuyor. Bataryası şişen iPhone 8 sayısı en son 7 olmuştu. Şu sıralar iPhone 8 cephesinde bir sessizlik var. Apple şu sıralar şişen bataryaları incelemeye aldı. Yeni amiral gemilerinde bu problem devam ederse Apple bir krizle karşı karşıya kalacak. Apple bu konuda ki sessizliğine devam ediyor. Bu durumda ortaya atılan iddiaları destekler nitelikte.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.