Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Iphone 8 Ne Zaman Tanıtılacak?

Iphone 8 için ortaya atılan iddialar her geçen gün artmaya devam ediyor. Bugün gelen haberlere göre Iphone 8 12 Eylül'de tanıtılacak.

Apple’ın yeni akıllı telefonu olan Iphone 8 hakkında her gün onlarca iddia atılmaya devam ediyor. Apple’ın tanıtmadığı ürünleri tahmin etmekle ünlenen bazı kaynaklar, yine birbirleriyle tahmin yarışı girdiler. Apple’ın patent başvurusu ile ufak tefek sızıntılar gelmeye başladı.

phone görsel

İddianın sahibi Mac4Ever Telekom şirketine göre Iphone 8 12 Eylül tarihinde tanıtılacak.  Önümüzde ki aylar içerisinde tanıtılması beklenen Iphone 8’in kamerasına ait olduğu iddia edilen birde görüntü internet’e sızdırılmış durumda.

Slashleaks tarafından paylaşılan fotoğrafa göre Iphone 8’de 3D yüz tanıma özelliği bulunan bir kamera yer alacak.

phone görsel2

Geçtğimiz günler içerisinde Iphone 8 ait olduğu şarj pad’leri de internete sızdırılmış ve büyük ses getirmişti. Bu sızıntılar ile Iphone 8’in kablosuz şarj olma özelliği ile gelmesi beklentiler arasında ki yerini aldı.

Apple yeni akıllı telefonu olan Iphone 8 ile seri üretime girmiş durumda. İOS geliştiricisi Guilherme Rambo’nun ortaya attığı iddiaya bakacak olursak, Iphone 8 kullanıcının yüzünü algılayarak gelen bildirimleri kapayacak.  Ayrıca söylentilere göre bildirim uyarıları da bu teknoloji sayesinde tarih olacak.

iphonew

Gelen iddialar arasında Apple’ın S serisini daha üretmeyeceği ve bu serinin sonu Iphone 8’de kalacak olduğu yönünde. Apple’ın önümüzde ki ay tanıtacağı Iphone 7S’ten sonra Iphone Pro ve Iphone Plus adında telefon çıkarabileceği yönünde.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.