Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

İOS 11 Kullanım Oranı Artmaya Devam Ediyor!

İOS 11'in kullanım oranı %47'den %55'e yükseldi. İOS 10 ise %39'a geriledi.

Apple’ın yeni amiral gemilerinde kullandığı İOS 11 hakkında gün geçtikçe yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Dünya’nın en iyi mobil işletim sistemi olarak gösterilen İOS 11 günümüzde oldukça popülerleşti.

OS 11 Kullanım Oranı Artmaya Devam Ediyor 3

Dünya’nın en iyi mobil işletim sistemi olarak gösterilen İOS 11, Apple’ın yeni amiral gemileri ile tanıtılmış ve oldukça da ilgi görmüştür. Geçtiğimi günler de yapılan bir test sonucunda Apple’ın yeni amiral gemilerinden biri olan iPhone 8 Plus dünya’nın en hızlı telefonu seçilmişti. Aslında iPhone 8 Plus hızını İOS 11’e borçluydu diyebiliriz. iPhone 8 Plus’ın dünya’nın en hızlı telefonu seçilerek İOS 11’in ne kadar iyi bir mobil işletim sistemi olduğunun göstergesi haline geldi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberler de İOS 11’in kullanım oranının %47 olduğunu ve İOS 10’un da %46 kullanım oranına sahip olduğunu sizlerle paylaşmıştık. Bugün gelen yeni bilgiler ile tablo tamamen değişti. İOS 11 o kadar hızlı yayılıyor ki şuan ki kullanım oranı %55’e ulaştı. İOS 10 ise %46’dan %39’za düştü. Geriye kalan %6’lık dilim ise eski İOS sürümlerini kullanmaya devam ediyor. İOS 11 getirdiği yenilikler ve hızlı alt yapısı ile kullanıcılara birçok avantaj sağlıyor.

OS 11 Kullanım Oranı Artmaya Devam Ediyor 1

Apple’ın gözdesi haline gelen İOS 11 gün geçtikçe yayılmaya devam ediyor. Henüz yayınlanalı 1 ay olan İOS 11’in bu kadar hızlı yayılması beklenmiyordu. Ama sonuçta dünya’nın en iyi mobil işletim olduğu için bu kadar hızlı yayılması da normal.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.