Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

İOS 11 Güncellendi!

Apple İOS 11 için aldığı şikayetler neticesinde İOS 11'i güncelledi.

Apple İOS 11’i yeni iPhone serisi ile geçtiğimiz haftalarda yayınlamıştı. Dünyanın en gelişmiş mobil işletim sistemi olarak görülen İOS 11, bazı cihazlar da geç tepki vermesi nedeni ile bugün güncellendi.

OS 11 Güncellendi 1

iPhone cihazlarda kullanılan İOS 11, beraberinde çeşitli özellikleri ve yenilikleri getirmişti. Yenilenen Siri, insan seslerini daha iyi algılıyor ve daha hızlı işlem yapma imkanı sunuyordu. İOS 11 ile gelen yenilikler arasında kuşkusuz en önemlisi gerçeklik özelliğini desteklemesiydi.

Yeni İOS 11 bu aralar adından olumsuz yönde sıkça söz ettirir oldu. 19 Eylül’de iPhone ve iPad kullanıcılarının hizmetine sunulan İOS 11 dünyanın en gelişmiş mobil işletim sistemi olarak gösteriliyor. Milyonlarca Apple kullanıcısının hizmetine sunulan İOS 11, bu aralar eleştirilerin hedefi haline geldi.

İOS 11 ile birlikte gelen problemlerin başında Home tuşu gecikmesi geliyor. iPhone’lar da Home tuşu zaten geç işlem yaparken İOS 11 ile gecikmenin süresi de arttı. Yeni İOS versiyonunu teste sokan bazı teknoloji web siteleri iOS 11’in yüklü olduğu iPhone’lar da Home tuşunun daha geç işlem yaptığını saptadı. Ancak İOS 11’in getirdiği problem sadece bu kadarla da kalmadı. Wandera isimli bir Mobil güvenlik firmasının yaptığı test sonucuna bakılacak olursa yeni İOS 11, eski İOS sürümlerine nazaran 2 kat daha fazla şarj yiyor.

OS 11 Güncellendi 2

İOS 11’in bu problemleri için Apple tarafından henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.