Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Insurgency: Sandstorm 8 Kasım’da Dev Bir Güncelleme Alacak!

Insurgency: Sandstorm 8 Kasım'da güncelleme alacak.

12 Aralık 2018’de konsol ve bilgisayar platformunda karşımıza çıkacak olan Insurgency: Sandstorm ön sipariş eden oyuncular tarafından beta olarak oynanıyor.

Insurgency Sandstorm 8 Kasım’da Dev Bir Güncelleme Alacak 3

8 Kasım’da Insurgency: Sandstorm için yeni bir güncelleme yayınlayacak olan New World Interactive bu güncelleme ile oyun içerisine yeni bir harita olan Precinct’i ekleyecek. Yeni bir silahın ve çeşitli yeni seçeneklerin de ekleneceği oyunda daha zengin bir yapı yer alacak. Çeşitli ince ayarları ve düzeltme eklerini de beraberinde getirecek olan güncelleme ücretsiz olarak sunulacak. Güncellemenin en önemli özelliği olan Precinct haritası büyük ölçekli bir yapı içerisinde olacak. Tahrip edilmiş sokaklardan oluşacak olan bu harita bizlere gerçek bir atmosfer sunacak.

Grafik seçenekleri, kenar yumuşatmalar, animasyonlar ve karakter modellemeleri de güncelleme ile elden geçirilen özellikler arasında yer alıyor. Yeni gelecek olan güncelleme ile oyun daha iyi bir oynanışa sahip olacak.

Insurgency Sandstorm 8 Kasım’da Dev Bir Güncelleme Alacak 2

Çok oyunculu olarak dünyanın dört bir yanından aksiyon severleri yan yana getirecek olan oyunda taktikler yapabilecek ve FPS dünyasında uygulayabileceğiz. 7 farklı dil desteği ile karşımıza 12 Aralık’ta çıkacak olan Insurgency: Sandstorm, çıkış tarihine kadar da Steam’de yüzde 10 indirimle 85.00 TL yerine 76.50 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Yeni haritanın tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Insurgency: Sandstorm - Precinct Map Teaser

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.