Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Instagram’a Remix Özelliği Geldi!

Instagram'a Remix özelliği geldi. Yeni özellik ile kullanıcılar resimlerin üzerinde oynamalar ve çizimler yapabilecek.

Günümüzde milyonlarca kullanıcıya sahip olan Instagram, yeni özellikleri ile günden güne büyümeye devam ediyor. Son zamanlarda Snapchat’ten özellikler çalan Instagram yeni sürümü ile birlikte Remix özelliğini duyurdu.

Instagram’dan Remix Özelliği Geldi 1

Instagram’ın 24. sürümü yayınlandı. Yeni sürüm ile birlikte çeşitli yeniliklerde kullanıcılarla buluştu. Yeni özellikler ile daha popüler bir hale gelecek olan Instagram , hikaye özelliğini bir süre önce kullanıma sunmuştu. Bunun yanı sıra hikayeleri arkadaşlarınızla paylaşmaya da olanak tanıyan Instagram yepyeni özellikleri ile adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

Instagram’ın bundan önceki sürümünde kullanıcılara özel mesajla arkadaşlarına hikaye paylaşabileceği duyurulmuştu. 24. güncellemedeki özellikte tam bur da işimize yarıyor. Özel mesajla arkadaşlarımıza gönderdiğimiz fotoğrafları, arkadaşlarımız diledikleri gibi düzenleyebiliyorlar. Yani fotoğraflara metin, çıkartma gibi olanaklar sağlayan özellikler yayınlanan güncelleme ile birlikte kullanıcılara sunuldu. Remix özellikleri diye tabir edilen özellikler arasında ‘Yeniden Oynatma’ özelliği de uygulama içerisindeki yerini aldı.

Instagram’dan Remix Özelliği Geldi 2

Yeniden oynatma özelliği ile kullanıcılar hikayeleri tekrar eden bir döngü içerisinde yeniden izleyebiliyorlar. Söz konusu özellikler bugün itibariyle kullanıma sunuldu. Instagram’ı güncelleyerek yeni özelliklere sahip olabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.