Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Instagram Kaybolan Mesaj Özelliğini Test Ediyor

Instagram kullanıcılar için faydalı bir özellik olacak olan kaybolan mesaj özelliğini test etmeye başladı.

Sosyal medya platformu Instagram, DM özelliğini geliştirmek için çalışmalara başladı. Instagram’a gelecek olan yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılar kaybolan mesaj gönderebilecek. 

instagram kaybolan mesaj ozelligini test ediyor 2

Özellikle gençlerin sıklıkla kullandığı sosyal medya platformu Instagram kullanıcı deneyimini iyileştirmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce Windows 10 uygulamasına DM yani “Direct Message” özelliğini getiren Instagram DM özelliklerini iyileştirmeye devam ediyor. 

Tersine mühendislik uzmanı olan Jane Manchum Wong tarafından ortaya çıkartılan, yeni özellikle birlikte kullanıcılar Instagram üzerinden daha güvenli mesajlaşabilecek. Wong tarafından aktarılan bilgilere göre Instagram kullanıcılar kaybolan mesaj gönderebilecek. Gönderilen mesajlar, mesajlaşma penceresinin kaybolmasıyla birlikte silinecek. 

Konuyla ilgili olarak Facebook’un sözcüsü, Wong’un yaptığı bu açıklamadaki özelliği doğruladı. Sosyal medya devi Facebook tarafından satın alınan Instagram’a gelecek olan bu özellikle ilgili olarak Facebook sözcüsü, kullanıcıların mesajlaşma deneyimlerini geliştirmek için yeni özellikler araştırmaya devam ettiklerini belirterek, söz konusu özelliğin şimdilik geliştirme aşamasında olduğunu ve test edildiğini belirtti. Facebook’un sahibi olduğu anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kısa bir süre önce kaybolan mesaj özelliğini test etmeye başlamıştı. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.