Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

İlk E-spor Fuarı Duyuruldu!

E-spor'a olan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. GG Expo aldığı kararla birlikte E-spor'a özgü bir fuar olacağını ve oyun severleri bu çatı altında birleştireceğini duyurdu.

Ülkemiz de ve dünyada oyunlara olan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Oyunlara olan ilgi beraberinde yeni spor dallarının da çıkmasına zemin hazırlıyor. Son yıllarda ki oyunların E-spor adı altında birleşmesi yeni bir spor dalının meydana gelmesini sağladı.

lk E spor Fuarı Duyuruldu 3

Çin’de E-spor artık ulusal olimpiyatlarda kendine yer buldu. 2018 yılı içerisinde Çin’de düzenlenecek olan Olimpiyatlarda farklı bir spor dalı olarak E-spor’a da yer verildi. Ülkemizde de bu alanda çalışmalar yapıldığı bir gerçek. Ülkemizin en köklü spor kulüpleri arasında bulunan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş E-spor alanında boy gösteriyor.

Son yıllarda adeta çığ gibi büyüyen E-spor dünyasına yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. E-spor oyunları her ay ve her yıl düzenlediği turnuvalarla oyunculara çeşitli ödüller dağıtıyor ve oyun severler’in de keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Ancak bu turnuvalar yeterli kalmıyor. Oyun tanıtım fuarları olan E3, Gamescom ve Tokyo Game Show gibi yüksek bütçeli fuarlar E-spor dünyası tarafından da kıskanılır oldu.

lk E spor Fuarı Duyuruldu 1

E-spor dünyasına verdiği destekle bilinen GG Expo (Good Game Expo), e-spor sektörünü ve oyun severleri bir araya getirecek olan bir projeye imza atıyor. E-spor dünyasına olan ilgi oldukça yüksek. Ancak E-spor’un Gamescom gibi bir fuarının olmaması bu alanda bazı eksiklikleri meydana çıkarıyor. GG Expo’nun aldığı kararla birlikte artık E-spor dünyasının kendine özgü fuarı olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.