Teknoloji devleri arasında gösterilen Samsung, Mart ayında karşımıza çıkardığı Galaxy S8 modeli ile şu sıralar paraya para demiyor. Oldukça başarılı bir çıkış yapan S8 modeli, Galatasaray’ın kaptanı Selçuk İnan ile yeniden gündeme geldi.

Galatasaray’ın kaptanı Selçuk İnan, S8’in Türkiye’de ki isim hakkını eninde bulundurduğunu belirten milli futbolcumuz, Samsung’a karşı hakkını yasal yollar ile arayacakmış. Geçtiğimiz Mart ayında yeni amiral gemisi Galaxy S8’i tanıtan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, S8 ile yeni tasarım modelini de bizlere göstermişti. Yeni amiral gemisinin adı tüm dünyada olduğu gibi S8 olarak ülkemizde de satışlara başlamıştı.
Gamaspor adlı bir web sitesinin haberine göre Selçuk İnan, S8’in Türkiye de ki isim hakkını elinde bulundurduğu gerekçesiyle teknoloji devine dava açmaya hazırlanıyor. Son haftalarda takımda doğru düzgün forma şansı bulamayan milli futbolcumuz Selçuk İnan, avukatına Samsung’a marka ihlali davası açması yönünde talimat vermiş. Samsung Galaxy S8’in 7 ay önce piyasaya çıktığını hepimiz biliyoruz. Böyle bir hak talebi için 7 ay neden beklenildiği ise tam bir muamma konusu.

Dava’nın nasıl sonuçlanacağı şuan için merak konusu haline geldi. Bazı kesimler Selçuk İnan’a hak verirken, bazı kesimler ise neden 7 ay beklemiş diyerek düşünceleri tazeliyor.

