Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

HyperX, 300 Saat Pil Ömrü Sunan Yeni Cloud Alpha Kulaklığını Tanıttı

HyperX'in yeni Cloud Alpha Wireless oyun kulaklığı CES 2022 konferansında tanıtıldı. Kulaklık akıl almaz bir pil ömrü sunuyor.

CES, Samsung’un kavisli oyun monitöründen veya sıcaklığa bağlı olarak havalandırmalarını açıp kapatan PC kasasından şimdiye kadar çok etkileyici tanıtımlar gördük. Şimdi de tek bir şarjla 300 saatlik pil ömrü sunan bu yeni kablosuz kulaklık HyperX Cloud Alpha Wireless‘tan bahsedeceğiz.

HyperX kulaklıkları zaten genel olarak çok iyi oldukları biliniyor. Özellikle markanın kablosuz modelleri daha kullanışlı olduğu belirtilmekte. Şaşırdığımız bir noktayı da sizlere bahsedecek olursak bu devasa pil ömrüne rağmen, HyperX kulaklığı önceki versiyondan daha ağır olmadığını iddia ediyor.

HyperX Cloud Alpha Wireless Kulaklığı Özellikleri

HyperX Cloud Alpha Wireless

Kulaklığın özelliklerine geçecek olursak; DTS Headphone X uzamsal sese sahiptir ve oyunculara her yönden gerçekçi bir şekilde gelen ses ile 3B alanda gerçek bir his vermektedir. Devamında ise, kablolu versiyona göre daha ince ve daha hafif olduğunu iddia ederken, yine de ses kalitesiyle eşleşen yeni çift sürücüleri bulunuyor. Gürültü önleyici çıkarılabilir bir mikrofon vardır. Kulaklık şubat ayında 179.99 dolardan satışa sunulacak.

Kulaklık sanal surround ses için 7.1 için gelişmiş bir ses kontrol kutusu ile donatılmıştır. Kulaklık siyah ve beyaz renkte kullanıcıların beğenisine sunuldu. HyperX’in CES 2022 konferansında tanıttığı bu yeni kulaklık Cloud Alpha Wireless ülkemizde ne kadar olacak ya da satışa çıkacak mı henüz bilinmiyor. Gerekli bilgiler geldiği takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizleri takip etmeye devam edin.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.