Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Humvee, Activision’a Dava Açtı!

Activision'a açılan dava da söylentilere göre ABD Ordusunun askeri araçları izinsiz olarak kullanılmış

ABD ordusunun göz bebeği arazi araçlarından bir tanesi olan Humvees, 80’li yıllardan bu yana ABD askeri jeeplerinin büyük bir kısmını temsil ediyor. ABD Ordusu tarafından en zorlu yol şartlarında kullanılan araç, şu günler de Call of Duty ile ün kazandı.

Humvee Activision’a Dava Açtı 1

Humvee tarafından Activision’a açılan dava da gerekçe olarak yapım şirketinin araçları oyun içerisinde kullanmaya yetkisi olmadığı öne sürüldü. Call of Duty serisi içi yayınlanan video filmler de ABD Ordusunun askeri araçlarına da yer verilirken, Humvee bu durumdan ötürü Activision’a dava açtığı açıkladı. Söylentilere göre Call of Duty serisinde ABD Ordusunun askeri araçlarını ticari amaç gütmek için Activision kullanmış.

Davacı olan Humvee, askeri araçların oyun içerisinde lisanslı olarak kullanılmadığını belirtildi. Oyun içerisinde verilen araçlar Call of Duty teması ile günlük hayatta da ortaya çıktı. 3 Kasım’da yayınlanan WW2, Call of Duty serisinin kurtarıcısı olarak görülürken, oyunun 3 gün içerisinde 500 Milyon doları geçmesi de oyun gündemine bomba gibi düştü. Oyun severler tarafından büyük bir ilgiyle oynanan WW2, Nazi Zombi Modu ile de oyuncuları etkilemeye devam ediyor. Yayınlanmasının ardından haftanın en çok satan oyunları arasında ilk sıraya yerleşen Call of Duty: WW2, sürekli güncelleme alarak oyun severleri tatmin etmeye çalışacak.

HMMWV HUMVEE,s Call of duty Black Ops Den Haag.MPG

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.