Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Humble Bundle 1 Dolara Train Simulator 2020 Veriyor

Train Simulator 2020'yi ve bir kaç DLC'sini 1 Dolar karşılığında alabilirsiniz.

Train Simulator serisi, Dovetail Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan, 9 Mart 2018 tarihinde en son oyunu olan Train Simulator 2020’yi çıkarmıştır. Adından da anlaşılacağı üzere Tren simülasyonu olan Train Simulator, PlayStation 4, Xbox One ve PC sürümleri için erişilebilir.

Humble Bundle 1 Dolara Train Simulator 2020 Veriyor 2

Humble Bundle, hafta da bir olmak üzere bazen daha uzun süreçlerde paketler halinde oyunlar veriyor. Genel olarak bir kaç paket şeklinde önce 1 Dolar ardından diğer paketlerin içeriğine göre fiyat arttırma şeklinde kullanıcılara sunulan paketler ile oldukça tutulan ve takip edilen siteler arasında.

Oyun paketleri dışında ayrıca kitap, bilgisayar yazılımı, programlama dilleriyle ilgili paketleri de bulunan humble bundle’ın ayrıca kendi oyun satış mağazası da mevcut.

Bu hafta ise Train Simulator ve DLC’leri dağıtılan site’de paketler 1 Dolar ile 12 Dolar arasında. 1 Dolarlık paketin içerisinde, Train Simulator 2020’nin yanı sıra, Riviera Line in the Fifties, Western Hydraulics Pack, Miami Beach Route, CSX AC 6000CW Loco DLC paketlerini veriyor. Toplamda oyunun kendisi hariç 4 DLC paketini sadece 1 Dolara alarak sahip olabilirsiniz.

Paketi satın aldıktan sonra hesabınıza eklemiş olduğu kodlar ile Steam‘e ekleyerek oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Steam üzerinden almak istediğinizde 50 TL gibi bir fiyat ödemek yerine Humble Bundle’ı ziyaret ederek 1 Dolara oyuna ve DLC’lerine sahip olma fırsatınız var. Humble Bundle‘ın sitesine gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.