Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Human: Fall Flat 5 Milyon Kopya Satışını Geride Bıraktı!

Human: Fall Flat oyunculara ücretsiz skin dağıtıyor.

22 Temmuz 2016’da konsol ve bilgisayar platformu için lansmana çıkan Human: Fall Flat şu sıralar Steam indirimleri kapsamında yüzde 50 indirimle satılıyor.

Human Fall Flat 5 Milyon Kopya Satışını Geride Bıraktı 2

Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak birbirinden farklı modlara sahip olan Human: Fall Flat 3 yıldır deli gibi satmaya devam ediyor. Steam’de bilgisayar platformu oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım satış rakamlarını artırmaya devam ederken üç yıl sonra toplam satış rakamlarını da oyuncular ile paylaştı.

PC Gamer’ın yapmış olduğu haber ile öğrendiğimiz gelişmeye göre Human: Fall Flat, 5 milyon kopya satışını tamamlamış. Tüm platformlardaki satış rakamlarının toplamı olan 5 milyon, geliştirici ekibi tatmin etmeyi başarmış. Yapılan habere göre oyunun 5 milyon kopya satışını kutlamak amacıyla tüm oyunculara ücretsiz bir skin dağıtıyormuş. Bulmacalarla dolu bir atmosfer sunan yapım başarılı satışları sonrasında oyunculara ücretsiz skinler dağıtarak bu durumu kutlamayı hedefliyor. Geliştirici ekip 4 yeni skini oyunculara ücretsiz olarak dağıtıyor.

Ayrıca Steam Ay Takvimi indirimleri kapsamında yüzde 50 indirimle 24.00 TL yerine 12.00 TL’ye satılan yapım, 11 Şubat’a kadar bu fiyat etiketi ile oyunculara sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

2 Yorum

  1. emre57li

    oyuna girmedigim için bilmiyorum

    0
    0
    Cevap
  2. emre57li

    oyuna girmedigim için bilmiyorum dkfmsvsdkfsugfdsvvdsgds

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.