Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Huawei P40 Modeli Tanıtıldı

Huawei P40 modeli tanıtıldı.

Çinli teknoloji devi Huawei merakla beklenen Huawei P40 ailesi modellerinden Huawei P40 modelini tanıttı. İşte Huawei P40 ve özellikleri.

huawei p40 modeli tanitildi 2

Huawei’nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu Huawei P40 modeli tanıtıldı. Huawei’nin P40 ailesinin modeli olan P40 modeli şık bir tasarım ile birlikte geliyor. Kavisli bir ekran yapısına sahip olan P40 modeli, ince çerçevelere sahip. 

Ekrana entegre parmak izi okuyucusuna sahip olan model, 3.5 mm kulaklık girişine sahip. Çift ön kamera sistemine sahip olan Huawei P40 modelinin bu kamera sistemi ekranın sol üst köşesinde yer alıyor. 

İşlemci tarafında Huawei’nin Kirin 990 5G işlemcisinde güç alan model 8 GB RAM ile destekleniyor. 128 GB dahili depolama alanı bulunan modelin yüksek depolama alanına sahip sürümlerinin de kısa süre içerisinde duyurulması bekleniyor. 

6.1 inç büyüklüğünde 2340 x 1080 piksel çözünürlüğünde OLED ekran ile birlikte gelen P40 modeli 90 Hz ya da 120 Hz ekran yenileme hızı sunuyor. 22.5W hızlı şarj desteğine sahip 3.800 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenen model kablosuz şarj özelliği ise sunmuyor. Önünde 32 megapiksel büyüklüğünde bir kameraya sahip olan P40 model arkasında üçlü kamera kurulumuna sahip. Arkasında 50 megapiksel çözünürlüğünde ana kamerasının yanında 16 megapiksel ultra geniş açı ve 8 megapiksel çözünürlüğünde telefoto kamerasına sahip. 

HMS İle Birlikte Geliyor

Huawei’nin yeni P40 modeli, Mate 30 Pro modelinde olduğu gibi Android lisansına sahip olmadığı için Google servisleri ve Google uygulamaları yerine Huawei uygulamarı ve HMS ile birlikte geliyor. Ülkemizde de satışa sunulacak olan P40 modelinin başlangıç fiyatı ise 799 euro olarak açıklandı. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.