Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Huawei Nova 3i Lite Tanıtıldı

Huawei Nova 3i Lite duyuruldu.

Çinli teknoloji devi Huawei’nin yeni akıllı telefonu Huawei Nova 3i Lite modeli tanıtıldı. İşte Huawei’nin yeni akıllı telefonu ve özellikleri.

huawei nova 3i lite tanitildi 2

Amerika Birleşik Devletleri’nin casusluk suçlamasından dolayı, kara listeye alınan Huawei’nin bazı ürünleri ve bazı yazılımları kullanması engellenmişti. Yeni akıllı telefon modellerinde, Google servisleri bulunmuyor.

Japonya’da sürpriz bir lansman gerçekleştiren Huawei, Amerika Birleşik Devletleri’nin yaptırımlarına rağmen, Google Mobile Servisleri ile birlikte gelen yeni bir akıllı telefon modeli tanıttı. Huawei Nova 3i Lite modeli, 6.21 inç büyüklüğünde bir ekran ile birlikte geliyor. İşlemci tarafında Huawei’nin Kirin 710 işlemcisinden güç alan Nova 3i Lite modeli çift kamera kurulumuna sahip.

Huawei Nova 3i Lite Özellikleri

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin yeni akıllı telefonu Huawei Nova 3i Lite modeli 6.21 inç büyüklüğünde Full HD+ LCD bir ekran ile birlikte geliyor. Ön ekran panelinde 8 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera ile birlikte gelen, Nova 3i Lite modelinin arkasında ise 13 megapiksel ve 2 megapiksel çözünürlüğünde sensörlere sahip.

Huawei Kirin 710 işlemcisinden güç alan Nova 3i Lite modeli, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip. 3.400 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenen model, kutusundan Android 9 tabanlı EMUI 9.1 arayüzüne sahip. Cihazın fiyatı ve satış tarihi ise şimdilik bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.