Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Huawei Mate Xs Duyuruldu

Huawei yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Mate Xs modelini tanıttı.

Huawei’nin geçtiğimiz yıl duyurduğu Mate X isimli katlanabilir ekranlı akıllı telefonunun iyileştirilmiş sürümü olan Mate Xs modeli duyuruldu. İşte Mate Xs modelinin fiyatı ve tüm özellikleri. 

huawei mate xs duyuruldu 2

Android lisansını kaybetmesinin ardından zor günler geçiren Huawei yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Huawei Mate Xs modelini tanıttı. Mate X modelinin tasarımına benzer bir tasarımla birlikte gelen Mate Xs modeli, bir önceki modele göre çok daha dayanıklı bir gövde ve kasa ile birlikte geliyor. 

Açıldığında 8 inç büyüklüğünde 2480 x 220 piksel esnek AMOLED ekranı üstünde çift katmanlı ekrana sahip olan Mate Xs modeli, işlemci tarafında Huawei Kirin 990 5G işlemcisinden güç alıyor. 8 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanına sahip olan model, 55W hızlı şarj destekli 4.500 mAh kapasiteli bir bataryadan güç alıyor. 

Arkasında dörtlü kamera kurulumuna sahip olan Mate Xs modelinin kamera kurulumunun merkezinde 40 megapiksel çözünürlüğünde f/1.8 geniş açı + 8 megapiksel f/2.4 OIS telefoto + 16 megapiksel f/2.2 ultra geniş açı + ToF kameralardan oluşuyor. 

Mate Xs Modelinin Fiyatı Cep Yakıyor

Huawei’nin Google servisleri ve lisanslı bir Android sürümü olmadan satışa sunduğu Mate Xs modelinin fiyatı 2.499 dolar olarak açıklandı. Modelin ülkemizde satışa sunulması beklenmiyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.