Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Huawei Honor 7A’nın Render Görüntüleri Sızdırıldı

Merakla beklenen Honor 7A modeli karşınızda!

Huawei’nin bir alt markası olan Honor, son dönemde piyasaya sürdüğü yeni akıllı telefon modelleriyle ciddi bir atağa kalkmış durumda. Yeni tanıtılacak olan Honor 7A modeli de teknoloji şirketinin son modelleri arasında yer alıyor. 2 Nisan’da, yani yarın görücüye çıkması beklenen modelin render görüntüleri an itibariyle haber sitelerine düştü bile.

Huawei Honor 7Anın Render Görüntüleri Sızdırıldı 1

Yukarıda yer alan poster, Honor’un orta segmente hitap eden yeni modelinin render görüntüsünü içeriyor. İlk dikkat çeken ise kuşkusuz telefonun çift lensli arka kamera donanımı. Ön yüzünde ise stereo hoparlörlerin bulunduğu cihaz, yüz tanıma ile ekran kilidini açma özelliğini de destekliyor. Bu üç özelliğin yanı sıra render görüntüsünde Honor 7A’nın metal bir gövdeyle geleceği de görülebiliyor.

Dört adet kamerayla geliyor!

Üstelik Honor 7A’nın yalnızca arka kamerası değil, selfie kamerası da çift lensli olacak. Toplamda 4 adet kamera lensine ev sahipliği yapan orta segment bir cihaz, kesinlikle harika! Ancak ne yazık ki sadece arka kamera LED flaş desteğine sahip.

Diğer teknik özellikleri de netleşti

Honor 7A’nın 18:9 orantılı 5.7 inçlik ekranı 1440 x 720p çözünürlüğü destekleyecek. İşlemci tarafında ise Snapdragon 430 kullanılacak. Bunun yanı sıra 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza da telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor. 13 MP + 2 MP’lik arka kameranın bulunduğu cihaz 2 Nisan’da resmî olarak kamuoyuna tanıtılacak. Henüz belli olmayan diğer özellikleri de yarın gün yüzüne çıkacaktır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.