Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Huawei FreeBuds Pro Modeli Detaylandı

Huawei’nin 150 dolar fiyat etiketine sahip olacak olan FreeBuds Pro modelinin özellikleri ortaya çıktı. Huawei FreeBuds Pro Kirin A1 işlemciden güç alacak.

Çin merkezli teknoloji devi Huawei ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Huawei’nin bir süredir üzerinde çalıştığı FreeBuds Pro isimli kablosuz kulaklığının özellikleri sızdırıldı.

huawei freebuds pro modeli detaylandi 2

Huawei’nin bir süredir üzerinde çalıştığı Huawei FreeBuds Pro isimli kablosuz kulaklığın “Mermaid” kod adına sahip olduğu ortaya çıkmıştı. Saatin şimdi de neredeyse tüm özellikleri ortaya çıktı. Tasarımsal olarak Apple AirPods Pro modelini andıran model beyaz ve gri renk seçenekleri ile birlikte geliyor. Avrupa’da 150 euro fiyat etiketi ile satışa sunulacak olan Huawei FreeBuds Pro modeli gücünü Huawei’nin Kirin A1 işlemcisininden alacak ve Bluetooth 5.2 bağlantı noktasını kullanacak. ANC yani aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olacak olan FreeBuds Pro modeli telefon görüşmelerinde de kullanılabilecek. ANC altyapısı arka plan gürültülerini telefon görüşmelerinde ortadan kaldıracak. Henüz tam olarak açıklanmamış olsa da AirPods Pro modelinin benzeri bir şekilde şarj özellikli kılıf ile birlikte gelmesi beklenen Huawei FreeBuds Pro modeli kablosuz şarj yeteneğine de sahip olacak.

Huawei’nin ülkemizde de satışa sunacağına kesin gözüyle baktığımız FreeBuds Pro modelinin, FreeBuds 3 modeline göre çok daha iyi bir deneyim sunacağını söyleyebiliriz. FreeBuds Pro modelinin fiyatı ise şimdilik bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.