Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

HTC U12 Plus Çift Ön ve Arka Kamerayla Geliyor

HTC'nin yeni modelinde tam dört lens bulunacak.

Çift lensli arka kamera son dönemde piyasaya çıkan amiral gemisi modeller için artık standart hale geldi. Ancak bazı cihazlar hem arka, hem de ön kamerada çift lens kullanmasıyla biliniyor. Mesela son çıkan Huawei P20 Pro‘nun arka kamerasında tam üç adet lens mevcut.

HTC U12 Plus Çift Ön ve Arka Kamerayla Geliyor 1

Akıllı telefon üreticilerinin mobil fotoğrafçılık birimleri, sıkı bir şekilde çalışarak düşük ışıkta muhteşem görüntüler kaydedebilen lensler geliştirmek için çaba sarf etmeyi sürdürüyor. Bu üreticilerden biri de HTC. Tayvan menşeli şirket son olarak akıllı telefon pazarında kan kaybetmesiyle gündeme gelmişti. Ancak yeni çıkacak olan HTC U12 Plus modeliyle firmanın bir toparlanma sürecine girmesi bekleniyor.

Yukarıda yer alan fotoğraf Çin menşeli siteler tarafından sızdırılmış. Buna göre yeni U12 Plus modelinde çift lensli ön ve arka kamera yer alacak. Telefonun ekranı da yeni çoğu modelde olduğu gibi 18:9 orantısını destekleyecek.

Diğer teknik özellikleri sıralandı

Daha önce de gündeme gelen çeşitli söylentilere göre HTC U12 Plus modelinde Qualcomm Snapdragon 845 işlemci, 6 GB RAM ve 64 GB ila 128 GB’lık bir dahili depolama birimi yer alacak. 6 inç büyüklüğündeki QHD+ ekranın yanı sıra Android Oreo işletim sistemi de cihazda tercih edilecek.

Sony IMX3 serisi sensörlerin kullanılması beklenen telefonda 3,420 mAh kapasiteli batarya bulunacak. Parmak izi okuyucusu ise telefonun arka kapağına konumlandırılacak.

HTC U12 Plus’ın fiyatı ve çıkış tarihi hakkında henüz net bir bilgi yok, ancak söylentiler yeni modelin Mayıs veya Nisan ayı içinde piyasaya çıkacağı yönünde yoğunlaşıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.