Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

House Flipper 2 Resmi Olarak Duyuruldu

Frozen District, gelecek yıl elimize geçecek olan House Flipper 2'yi duyurdu. Ek olarak, serinin ilk bölümü için evcil hayvanlar ek paketinin çıkış tarihi de açıklandı.

Frozen District, House Flipper 2‘yi muhteşem bir tanıtım videosu ile birlikte Twitter’da duyurdu. Sağlam ayrıntılar edinemesek de, bu ani duyuru devam oyununu dört gözle beklemek için güzel bir sürpriz oldu. Sakin oyun deneyimlerini seven oyuncular, uzun zamandır bu devam oyununu bekliyordu.

House Flipper, özellikle daha sakin bir deneyim tercih edenler için harika bir oyundu. Stardew Valley, PowerWash Simulator veya Unpacking gibi oyunlara benzer şekilde sadece beyninizi biraz kapatın ve bir duvar boyamanın veya nemli bir yemek odasını güzel bir küçük kahvaltı köşesine temizlemenin sakin deneyiminin tadını çıkarın.

House Flipper 2’nin Gizemli QR Kodu

House Flipper 2

House Flipper 2 Tanıtım videosu çok daha gerçekçi görünen bir ofis alanını sergiledi ve kahramanımızı bazı radyo düğmeleriyle uğraşırken gördük. Daha sonra telesekreterlerini kontrol eden kahramanımızı yapışkan kağıtlara not alırken görüyoruz. Tam olarak heyecanlı ve aksiyon dolu diyemeyiz ancak House Flipper deneyiminin asıl amacı da zaten bu değil. Fragman ayrıca grafiklerde ve aydınlatmada oldukça büyük bir sıçramayı da gözler önüne serdi, bu yüzden bunun büyük ölçekli tadilatlara uyum sağlayıp sağlamadığını görmek ilginç olacak.

Ayrıca, House Flipper 2 tanıtımında gösterilen ve devam oyunu için bir siteye yönlendiren bülten tahtasında bir QR kodu görebilirsiniz. Şimdiye kadar, site sadece bir tuğla duvar zemini gösteriyor ancak proje hakkında gelecekteki bilgileri nerede bulacağınızı bilmek güzel. House Flipper 2, 2023’te piyasaya sürülecek ancak orijinal oyun hala ek paket desteği almaya devam edecek. Mayıs 2022’de oyuncular House Flipper’da bir evcil hayvan sahiplenebilecek.

House Flipper 2 -  Official Cinematic Teaser

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.