Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Horizon: Zero Dawn’ dan Yeni Video ve Görseller

PlayStation 4' ü olmayanlara PlayStation 4 aldırmaya teşvik edecek oyun, Horizon: Zero Dawn' dan yeni video ve resimler geldi.

Her sene duyurusu yapılan ve yalnızca PlayStation 4′ e çıkacağı için acaba konsol mu alsam sorularını sordurtan bir oyun vardır. Bu daha önce Last of Us gibi bunca yıl geçmesine rağmen hala birçok kişinin merak ettiği bir oyun olabilir. Şuan çıkmamış olmasına rağmen bu senenin herkese PS4 hatta PS4 Pro almasını sağlayacak oyunu olan Horizon: Zero Dawn’ dan yeni video ve görüntüler geldi. Muhteşem grafikleri ve merak uyandırıcı hikayesi ile bizleri meraktan çatlatan Horizon: Zero Dawn’ ın oynanış görüntüleri yayınlandı. İşin gerçeği oynanış görüntüleri bile birçok oyunun fragmanından çok daha kaliteli olunca insan PS4′ e sıcak bakmıyor değil.

horizon-zero-dawn-3

Gönül isterdi ki üç ana platforma çıksın. Ancak ne yazık ki, böyle bir durum satıştan gelir elde eden Sony’ nin işine gelmiyor. Kendi konsollarını tercih ettirmek için yatırım yapan firmalar(Sony, Microsoft) kendi konsollarına öncelik veriyor. Ancak Microsoft bu konuda daha insaflı. En azından 1 yıl sonra PS4′ e de geliyor oyunlar. Sony bu konuda çok acımasız. Neyse, ince sitemimizi de geride bıraktıktan sonra biraz yeni içeriklere geçelim. Yayınlanan son videoda oyundan görüntüler ve geliştiricilerin röportajları yer alıyor. Oyunun geliştirme süreci boyunca makineler de oyunla birlikte evrim geçirmiş. Bunları gözler önüne seren video bizim çok hoşumuza gitti diyebiliriz.

horizon-zero-dawn1

 Lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile başbaşa bırakıyoruz. Bir PC oyuncusu olaraktan ağzımın sularını akıtan oyunlardan birisi Horizon: Zero Dawn. Oyunun geliştiricisi Guerilla Games gerçekten muhteşem bir oyun hazırlamışlar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.