Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Honor Play 4e Detaylandı

Uygun fiyatlı, Kirin 710A işlemcili ve 4 GB RAM'li Honor Play 4e modelinin posteri sızdırıldı.

Huawei’nin alt markası olan Honor’un Honor Play 4 ailesine eklenecek olan yeni akıllı telefon modeli Honor Play 4e modeli detaylandı. İşte Honor Play 4e ve özellikleri.

honor play 4e detaylandi 2

Nisan ayında Play 4T, Play 4T Pro, Play 4 ve Play 4 Pro modellerinde oluşan Honor Play 4 ailesini duyuran Honor markası aileye yeni akıllı telefon modelleri eklemeye devam ediyor. Honor kısa süre içerisinde Honor Play 4e isimli akıllı telefon modelini Honor Play 4 ailesine dahil edecek.

Çin’in sosyal medya platformu olan Weibo’da sızdırılan bir posterde Honor’un yeni akıllı telefon modeli gözler önüne serildi. Posterde Honor Play 4e modelinin tasarımının yanında özellikleri de yer alıyor.

Postere dikkatlice bakıldığında, Honor Play 4e modelinin tasarımının genel olarak Honor Play 3 modeline benzediği görülüyor. Arkasında dörtlü kamera kurulumu ile birlikte gelecek olan Honor Play 4e modeli, ekranında ufak bir delik ile birlikte gelecek.

Honor Play 4e Bilinen Özellikler

6.39 inç büyüklüğünde bir ekran ile birlikte gelecek olan Honor Play 4e modeli, 4.000 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek. Huawei Play 4e modeli gücünü Huawei’nin Kirin 710A işlemcisinden güç alacak. 4 GB RAM ile desteklenecek olan model, 128 GB depolama alanına sahip olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.