Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Honor Magic Earbuds Tanıtıldı

Honor uygun fiyatlı yeni kablosuz kulaklığını tanıttı.

Huawei’nin alt markası olan Honor kendi kablosuz kulaklığı Magic Earbuds modelini tanıttı. İşte Honor Magic Earbuds özellikleri ve fiyatı.

honor magic earbuds tanitildi 2

Huawei’nin ABD ambargosu nedeniyle zor günler geçiren Honor markası yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce amiral gemi modelini tanıtan Honor markası şimdi de kendi tamamen kablosuz kulaklığını tanıttı. Honor markasının açıklamasına göre üçlü mikrofon sistemi sayesinde adaptif gürültü engelleme özelliği sunan kulaklıklar yüksek arama kalitesi de sunuyor.

10 mm’lik sürücülere sahip olan Honor Magic Earbuds kulaklıkları şarj özellikli kılıf ile birlikte geliyor. Honor Magic Earbuds modeli 37 mAh kapasiteli bir batarya ile birlikte gelirken, Magic Earbuds modelini şarj edecek olan kılıf ise 410 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. Ülkemizde de satışa sunulması beklenen Magic Earbuds kulaklıklarının Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı açıklanmamış olsa da modelin yurt dışı fiyatı 129 Euro olarak duyuruldu.

Honor View 30 Pro Tanıtıldı

Honor’un yeni akıllı telefonu Honor View 30 Pro modeli tanıtıldı. 6.57 inç büyülüğünde Full HD+ çözünürlüğe sahip ekranı ile birlikte gelen View 30 Pro modeli, gücünü Huawei Kirin 990 5G işlemciden alıyor. 5G desteğine sahip olan akıllı telefon, 8 GB RAM ve 128 GB / 256 GB dahili depolama alanı seçeneklerine sahip. 40W hızlı şarj ve 27W hızlı kablosuz şarj özelliğine sahip 4.100 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenen modelin ön kamerası, 32 megapiksel + 8 megapiksel ultra geniş açı kameradan oluşurken modelin arka kamerası ise 40 megapiksel + 8 megapiksel + 12 megapiksel çözünürlüğünde üçlü kamera kurulumuna sahip.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.