Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Honor 8A Prime Satışa Sunuldu

Uygun fiyatlı Honor 8A Prime tanıtıldı.

Huawei’nin alt markası olan Honor, Honor 30S ve Honor Play 9A modellerinin ardından Honor 8A Prime modelini satışa sundu. İşte Honor 8A Prime özellikleri ve fiyatı. 

honor 8a prime satisa sunuldu 2

Huawei’nin uygun fiyatlı akıllı telefon modellerinin bulunduğu ve nispeten genç kullanıcıları hedeflediği Honor markası yeni akıllı telefon modellerini tanıtmaya devam ediyor. Honor 30S ve Honor Pay 9A modellerinin kısa süre önce satışa sunan Honor markası şimdi de Honor 8A Prime modelini satışa sundu. 

Honor 8A Pro modelinin güncellenmiş sürümü olarak karşımıza çıkan Honor 8A Prime modeli kullanıcıların günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir akıllı telefon olarak pazardaki yerini alıyor. Uygun fiyat etiketi ile satışa sunulan modelin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise şimdilik bilinmiyor. 

6.08 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlük sunan bir ekran ile birlikte gelen Honor 8A Prime, işlemci tarafında MediaTek Helio P35 işlemcisinden güç alıyor. 3 GB RAM ile desteklenen model 32 GB dahili depolama alanına sahip. Arkasında 13 megapiksel çözünürlüğünde ve önünde ise 8 megapiksel çözünürlüğünde kameraya sahip olan akıllı telefon giriş seviyesi kamera performansı sunuyor. 

3.020 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenen modelin fiyatı ise 125 dolar olarak açıklandı. Modelin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.