Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Homerun Clash Başlangıç Rehberi

Homerun Clash isimli mobil oyunda işinize yarayacak bir çok bilgi öğreneceksiniz.

Homerun Clash isimli oyunumuz bir mobil beyzbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu tür spor oyunlarını sevenler için oldukça eğlenceli bir oyun diyebiliriz. Oyunda bir karakter seçiyoruz ve karşımıza çıkan rakiplerimizi alt etmeye çalışıyoruz. Güzel bir stadyumda bire bir kapışma istiyorsanız bu oyun tam size göre diyebiliriz. Oyun tabi ki ilk başlarda sizlere zor gelebilir fakat alıştıkça ve burada yazan bilgileri öğrendikçe daha da kolaylaşacak ve oyundan zevk alacaksınız.

Homerun Clash başlangıç rehberi ile de sizlere oyunda işinize yarayacak, sizleri başarıya ulaştıracak bir kaç ipucu vereceğiz. Bu sayede oyundan maksimum keyif alacaksınız. Hazırsanız konumuza geçelim ve ne gibi taktikler ve ipuçları var görelim.

Homerun Clash baslangic rehberi 2

Homerun Clash Başlangıç Rehberi

Oyunda öncelikle dikkat etmemiz gereken şeylerden biri bat namlusudur. Yani güzergah desek daha doğru olacaktır. Atış yapmak üzereyken bir daire içinde aim hareketi meydana gelecektir. İşte bu dairenin içinde bir nokta soluk renk ile belirtilmiştir. Tam buraya geldiğinde hareketinizi yaparsanız daha başarılı bir atış gerçekleştirirsiniz. Bunu tam olarak başarmak için biraz pratik yapmanız iyi olacaktır. Sonra rahatlıkla bu işlemi başarabilirsiniz. Oyunda her şeyden önce ilk amacınız bu işlemi doğru yapmak olsun. Bu oyun bir beyzbol simülasyon oyunu olarak geçtiği için biraz detaylı olduğunu söylemekte fayda olacaktır.

Özel Toplar

Oyunda kullanılabilen bir kaç özel top çeşidi bulunmaktadır. Bunlar sizlere farklı avantajlar sağlıyor ve farklı özellikler kazandırıyor. Bu tür topları kazanmak için tek yapmanız gereken şey oyun oynamak, bazı görevleri yerine getirmek. Bunları yaptığınız sürece bu topları elde edersiniz. Ayrıca sandıklar içinden de çıkabilirler. Bunun dışına ki toplar ise tamamen farklı görüntüler içeren toplardır. Yani herhangi bir avantajı yoktur. Sizin önceliğiniz kozmetikten çok bu özel toplar olmalıdır. Ne kadar çok oyun ve ödül, o kadar çok top demektir.

Ekipman

Oyunda ekipmanları yükseltebiliyorsunuz. Ekipmanlar sizlere performans sağlamaktadır. Bu yüzden bunları geliştirmekte sizlere bol miktarda avantaj ve performans sağlar. Bunlar genelde giysiler olmaktadır. Bunları yükseltmeye çalışın. Maçlar yaparak ve kazanarak para kazanın. Sonra yükseltmelere odaklanın. Tek yapmanız ve bilmeniz gereken bilgiler bunlar arkadaşlar.

Homerun Clash ile ilgili rehberimizin sonuna geldik. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz. Görüşürüz.

Homerun Clash - Gameplay Trailer

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.