Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hızlı ve Öfkeli 9 İçin Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Dün gerçekleşen Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi Super Bowl’da yeni bir Hızlı ve Öfkeli 9 fragmanı yayınladı. Yalnızca 30 saniye uzunluğunda olan fragmanda, sürpriz bir şekilde seriye geri dönen Han’ı görüyoruz.

Sinema tarihinin en ikonik serilerinden Hızlı ve Öfkeli, dokuzuncu devam filmi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bilenler olacaktır, film normalde 2020’nin mayıs ayında vizyona girecekti. Fakat patlak veren koronavirüs salgını, diğer sosyal alanlar gibi sinemayı da etkiledi ve yüksek bütçeli pek çok filmin ertelenmesine neden oldu.

COVID-19 hala hayatımızda olmasına rağmen, sinemaların bahar aylarında açılabileceği tahmin ediliyor. İzleyicileri yeniden salonlara çekebilecek filmlerin başında gelen Hızlı ve Öfkeli 9, yeni fragmanı ile heyecanımızı bir tık daha artırdı.

Amerikan Futbolu Ligi’nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi Super Bowl’da yayınlanan 30 saniyelik fragman, bir kez daha aksiyonun dibine vuracağımız bir filmi işaret ediyor. Fragmanda, Hızlı ve Öfkeli serisinin üçüncü filmi Tokyo Drift’te öldüğünü düşündüğümüz Han karakterini görüyoruz.

hızlı ve öfkeli 9 fragmanı-1

Nitekim Hızlı ve Öfkeli 9’a dair en çok heyecan duyulan detaylardan biri de Sung Kang’ın canlandırdığı Han’ın ekibe dönüşü olsa gerek. Bununla birlikte Han’ın geçirdiği kazadan sonra nasıl hayatta kaldığı şu an için bilinmiyor. Karakterin akıbetiyle ilgili tüm soru işaretlerinin dokuzuncu filmde cevaplanmasını bekliyoruz.

Kült serinin demirbaşları Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster ve Ludacris rollerine geri dönecekler. Ayrıca sekizinci filmde gördüğümüz Jordana Brewster’ı da bir kez daha Mia karakteri ile izleyeceğiz.

Seride kendi spin-off’larına (Hobbs & Shaw) kavuşan Dwayne Johnson ve Jason Statham, Hızlı ve Öfkeli 9’un kadrosunda yer almıyor. Yönetmen Justin Lin, bu ki dev ismin yerini ünlü Amerikan güreşçisi John Cena ile doldurmuştu.

Hızlı ve Öfkeli 9 için son vizyon tarihi 28 Mayıs 2021’di. Fakat yayınlanan yeni fragmanda “yakında” ibaresi yer alıyor. Dolayısıyla filmin gösterim tarihini bir kez daha ıskalama ihtimali bulunuyor. Hızlı ve Öfkeli 9’un yeni fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

F9 - The Big Game Spot

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.