Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hitman 3 Geliyor!

Hitman 3 geliştirilmeye başlandı.

Hitman serisinin geliştiricisi olan IO Interactive son olarak geçtiğimiz yıl Hitman 2’yi oyunculara sunmuştu. 1 milyondan fazla kopya satan oyun bugün oyuncuların Siberia adında da yeni bir harita sunmuştu.

Hitman 3 Geliyor 2

Başarısı ile geliştiricisinin kasasını parayla doldurmayı başaran Hitman 2 oyuncuları da tatmin etmeyi başardı. İlk oyun ile gelen başarı oyunun ikinci versiyonunu da karşımıza çıkarırken geliştirici IO Interactive bununla da yetinmiyor. Gelen bilgilere göre Hitman serisinin üçüncü oyunu geliştirilmeye başlanmış.

PC Games N’in haberi ile edindiğimiz bilgilere göre IO Interactive serinin üçüncü oyunu üzerinde çalışmalarına başlamış. Serinin en geniş içeriklerine sahip olması beklenen Hitman 3’te 20’den fazla harita yer alacakmış. Ayrıca IO Interactive’in CEO’su Hakan Abrak isimli Türk’ün olduğunu unutmadan belirtelim. Yani Hitman serisi bir Türk CEO’nun ellerinde.

Yapılan habere göre NoClip belgeselinde geliştirici ekibin yeni bir Hitman oyunu üzerinde çalışmaya başladıklarını ve yeni şeyler düşündükleri belirtilmiş. Ayrıca Hitman 3 diğer oyunlardan da içeriklere sahip olacakmış. Hitman 3’ün oldukça fazla haritaya sahip olacağı belirtilirken oyunun detaylarına yönelik henüz net bilgiler yok.

The Fall & Rise of Hitman | Noclip Documentary

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.