Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hi-Rez Studio 3 Yeni Oyun Stüdyosu Açtı!

Hi-Rez Studio 3 farklı stüdyo açtı.

Paladins, Global Agenda ve Smite gibi oyunları geliştiren ve oyunculara sunan Hi-Rez Studio 3 yeni oyun stüdyosu açtığını duyurdu.

Hi Rez Studio 3 Yeni Oyun Stüdyosu Açtı 2

Geliştirilen oyunlara daha iyi adapte olmak isteyen Hi-Rez Studio üç farklı ofis daha açarak bu alandaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. 2005 yılında kurulan ve bilgisayar oyuncularına birbirinden farklı ve birbirinden kaliteli oyunlar sunan Hi-Rez Studio, farklı oyunlar geliştirmeye devam edebilmek için 3 yeni ofis açtığını duyurdu. Geliştiricinin yapmış olduğu açıklamaya göre üç ofiste de farklı oyun geliştirilecek ve oyunculara sunulacak.

Realm Royale, Paladins Strike ve Jetpack Fighter gibi oyunların geliştiricisi olan Hi-Rez Studio günümüzde de Battle Royale moduna sahip olan Realm Royale ile sık sık gündeme geliyor. Çok oyunculu oyunlar ile tanınan oyun stüdyosu üç farklı ofisini tek bir yönetici üzerinden kontrol edecek. Açılan üç yni stüdyonun adı sırayla Titan Forge Games, Evil Mojo Games ve Heroic Leap Games olarak duyuruldu. MOBA türündeki oyunlara yönelecek olan bu stüdyolar kendilerine has oyun geliştirme ekiplerine sahip olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.