Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Henry Cavill, Mass Effect Dizisinde Olmayı İstermiş

Henry Cavill, söylentilere göre yeni Mass Effect serisinde yer almak hakkında birtakım açıklamalarda bulundu.

Henry Cavill, bu yılın başlarında Instagram’da bir “gizli proje”nin sayfalarını yayınlayarak The Citadel’de ve bu konuda birkaç yerde açıklamalarda bulundu. Daha sonra yeni gelecek Mars Effect dizisi hakkında da açıklamalarda bulundu.

The Witcher 2. sezonu için son basın toplantısında GamesRadar+, Cavill’e Mass Effect dizinde yer alma konusunda olup olmayacağı hakkında sorular sordu. Cavill’in cevabı ise, “Fazlasıyla olumlu bakardım fakat işleyişi nasıl yürüttüklerine bağlı. Adaptasyon dünyası ağır veya hafif olabilir. Bir şeyi çok sevdiğimde, uyarlamanın kaynağından daha az değiştirilmesini tercih ederim, bu yüzden her şey değişebilir.”

Henry Cavill Mass Effect Serisine Olumlu Bakmış

Henry Cavill

Cavill, Mass Effect serisinin büyük bir hayranı ve hatta BioWare ile geçmiş tarihini özetledi. Cavill, “Andromeda oynamadım bir şansım vardı fakat son zamanlar çok meşguldüm. The Mass Effect Trilogy serisini oynadınız mı diye sorulduğunda; “Evet. Sevdim. Harika oyunlar.” diyerek açıklamasını yaptı.

Eski BioWare geliştiricisi David Gaider, sosyal medyada oyuncuyu neden istemediğini açıklamıştı. Son söylentiler Amazon’un bir Mass Effect serisi yapmak istediğini gösteriyor. Henry Cavill’in bir sonraki projesi The Witcher 2. sezon, 17 Aralık’tan itibaren tüm dünyada Netflix’te yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.