Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hell Let Loose 2019 İçin Duyuruldu!

Hell Let Loose'da 50'ye 50 savaşacağız.

2019 yılı içerisinde Steam’de bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak olan Hell Let Loose trailer eşliğinde duyuruldu.

Hell Let Loose 2019 İçin Duyuruldu 2

Çevrimiçi olarak oynayacağımız Hell Let Loose’da İkinci Dünya Savaşı temalı bir içerik bizleri bekliyor olacak. 100 farklı oyuncu ile gerçek zamanlı olarak karşı karşıya geleceğimiz oyunda gerçekçi grafikler ve sürükleyici bir atmosfer yer alacak. Çok sayıda İkinci Dünya Savaşı silahları ile aksiyonu ve gerilimi artıracak olan yapım, renklendirmeleri bakımından da tatmin edici olacak. Black Matter Pty Ltd ekibi tarafından geliştirilen oyun 7 farklı dil seçeneğine sahip olacak. Ancak bu diller arasında ne yazık ki Türkçe yer almayacak.

Tankların, çeşitli silahların ve farkı ceplerin yer aldığı oyunda ortalık toza dumana karışacak. Devasa çatışmalar ile oyuncular hayatta kalabilmek için mücadele edecekler. Derin oyuncu kontrollü araçlar, dinamik ve değişen ön cepheler savaşların gidişatını değiştirecek. Özellikle oyuncuların takım halinde hareket etmeleri onlara oldukça fazla avantaj sağlayacak. Uydu verilerine göre gerçekçi modellenen haritalar savaşları en gerçekçi şekilde karşımıza çıkaracaklar.

Oyuncular 50’ye 50 birbirleri ile mücadele edecek ve hayatta kalmaya çalışacaklar. 12 farklı görev, farklı silahlar, farklı araçlar ve farklı rütbeler oyunculara sunulan içerikler arasında yer alacak.

MİNİMUM:

    • İşletim Sistemi: Win7, Win 8 & Win 10 64bit
    • İşlemci: Intel i5 4th gen @ 3.4GHz
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: Nvidia GTX 960
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: System Requirements subject to change as development continues

Hell Let Loose - Announcement Trailer (PC)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.