Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Haven Studios Sony İçin Oyun Geliştiriyor

Sony için, kalıcı ve sürekli geliştirilecek bir oyun üzerinde çalışma yapılıyor.

Assassin’s Creed’in yapımcılarından Jade Raymond tarafından kurulan geliştirici Haven Studios, PlayStation ve PC için “kalıcı ve gelişen çevrimiçi” bir oyun üzerinde çalışıyor. Eurogamer aracılığıyla açıklama yapan Raymond, Sony’nin Haven Studios‘a başvurarak şirkete üç büyük ölçekli proje sunmayı istediğini açıkladı.

Raymond, “Sony sonunda bizden iki, hatta üç tane proje yapmamızı istedi ama biz bir başlığa odaklanmaya karar verdik” dedi. Şimdilik ayrıntılar az olsa da Eurogamer, oyunun bir bilgisayar veya PlayStation konsolu tarafından erişilebilen kalıcı ve çevrimiçi bir oyun olacağını söylüyor.

Haven Studios Proje Hazırlığında

Haven Studios

Haven Entertainment Studios kurucusu Paola Jouyaux da stüdyonun ileriye dönük felsefesine değindi ve “Bu ortamlar sadece oyun değil, aynı zamanda birçok oyuncu için sosyal platformlar. Bu şekilde kalması gerekiyor. Bunun sürekliliğini sağlamak için oyun güncel tutulmalıdır.” dedi. Sony ile birlikte çalışan Raymond, “Amacımız PlayStation’ın teknik özelliklerini daha da ileriye taşımak olacak” diye ekledi.

Sony’nin baş finans sorumlusu Hiroki Totoki, geçtiğimiz günlerde bu oyunların Mart 2026’ya kadar piyasaya sürülmesinin planlandığını belirtti. Sony’nin Bungie‘yi satın almasının ardından Hiroki, Bungie’nin “büyük yeni bir marka” üzerinde çalıştığını ve ayrıca Sony’nin üzerinde çalıştığı diğer canlı oyunları başlatmasına yardımcı olacağını da açıkladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.