Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Harry Potter: Wizards Unite 2019’da Çıkacak

Niantic yeni oyununu erteledi.

Pokemon Go geliştiricisi Niantic’in yeni oyunu Harry Potter: Wizards Unite önümüzdeki sene satışa çıkacak. Harry Potter: Wizards Unite’ın normalde bu yıl sonunda gelmesi bekleniyordu fakat Niantic patronu John Hanke bir açıklama yaparak oyunun 2019’a ertelendiğini duyurmuştu.

harry potter wizards unite 2019da cikacak 1

Oyun 2019’da çıkacak olsa da, en azından bugünlük kısa bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Videoda genç bir cadının büyü kullanarak Snitch yakaladığını, daha sonra da hızlıca ortadan kaybolduğunu görüyoruz. Sonunda ise büyücülük dünyasında teşhir olma riskinin çok fazla olduğunu dile getiren bir yazı görüyoruz.

Yayınlanan basın bülteninde Harry Potter: Wizards Unite’da fantastik yaratıklarla ikonik karakterlerin olacağı bilgisine yer verildi. Dolayısıyla oyunun hikayesinin Pokemon Go’ya göre biraz daha detaylı olacağını söyleyebiliriz. Oyunla ilgili ayrıntılı bilgi içinse HarryPotterWizardsUnite.com adresinden kayıt olabilirsiniz.

Muhtemelen Harry Potter: Wizards Unite’da sokak aralarında büyü arayışına gireceğiz. Oynanışın bu yönüyle önceki Niantic oyunları Ingress ile Pokemon Go’yu hatırlatacağını söyleyebiliriz.

Peki oyun neden bu yıl çıkmıyor? Bilindiği gibi Ingress yeniden hazırlanıyor ve bu sene Ingress Prime adı altında tekrar çıkacak. Aynı zamanda Pokemon Go için de farklı hazırlıklar var. Dolayısıyla Niantic’in takvimi epey sıkışık ve bu yüzden de Harry Potter: Wizards Unite seneye ertelendi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.