Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Halo: The Master Chief Collection’ın Beta Testi Ertelenebilir!

Halo: The Master Chief Collection'ın betası beklenmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz ay Steam’de sergilenmeye başlanan ve 6 farklı Halo oyununu tek bir oyun olarak karşımıza çıkacak olan Halo: The Master Chief Collection’ın beta testi bugün ertelenme haberi ile gündeme geldi. Yakında oyunculara sunulacak olan beta’nın ertelenebileceği bilgisi verildi.

Halo The Master Chief Collection’ın Beta Testi Ertelenebilir 2

Bilgisayar platformu için geçtiğimiz ay Steam’de sergilenmeye başlanan Halo: The Master Chief Collection hayranları tarafından merakla bekleniyor. Herhangi bir çıkış tarihine sahip olmayan yapım tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oyuncuları bir araya getirecek. Bugün PC Gamer’ın haberi ile gündeme gelen yapımın beta testi ertelenebilirmiş. Bu ay başlaması beklenen beta testleri henüz duyurulmazken, Halo topluluk direktörü Brian Jarrard ekibin iyi bir ilerleme kaydettiğini ancak beklentileri karşılamak için tedbirli davrandıklarını belirtiyor.

6 farklı oyunu tek bir oyun olarak Halo: The Master Chief Collection adında oyunculara sunacak olan Microsoft Studios henüz çıkış tarihini duyurmadı. Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, the Halo 3: ODST Campaign ve Halo 4’ün içeriklerini bünyesinde bulunduracak olan yapım, ne zaman çıkacak henüz bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.