Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Halo Infinite Sezon 1 Battle Pass İçeriği Duyuruldu

343 Industries, Halo Infinite için 1. sezon Battle Pass'i duyurdu ve Reach tarzı yanan kask gibi kozmetik ögeleri doğruladı.

Geliştirici 343 Industries ile yapılan yeni bir röportaj, Halo Infinite Sezon 1 Battle Pass’te alevli kaskları ve diğer kozmetik ögelerin kilidini açabileceklerini doğruladı. Haber, bir Reddit kullanıcısının Microsoft Store’da Halo Infinite için Erken Erişim Dijital Paketi bulması ile bazılarının oyunu çıkış gününden önce oynayabileceğinin ortaya çıkmasından sonra geldi.

Bu arada, 343 Industries kısa süre önce yaklaşmakta olan nişancıdan daha fazla çok oyunculu aksiyonu göstererek yeni bir haritayı ve geri dönen oyun modunu vurguladı. IGN First prodüksiyonunun bir parçası olarak geliştirici, Oddball moduyla birlikte Streets çok oyunculu haritasının Halo Infinite görüntülerini yayınladı ve hayranlara arenada nasıl vakit geçirecekleri konusunda fikir verdi.

Halo Infinite Sezon 1

Halo Infinite Sezon 1 Battle Pass

343 Industries’in Tasarım Başkanı Jerry Hook ve Baş İlerleme Tasarımcısı Chris Blohm ile yapılan bir IGN röportajında Halo Infinite Sezon 1 Battle Pass hakkında daha fazla bilgi açıklandı. İki geliştiriciye göre, Battle Pass’in ilk sezonunda Halo Reach tarzı bir alevli miğfer bulunacak. Röportaj ayrıca, herhangi bir zamanda değiştirilebilse de, aynı anda yalnızca bir Battle Pass’in etkin olabileceğini ortaya koydu. Yani çok oyunculu maçlarda deneyimin yalnızca bir Pass için kazanılabilecek.

Geliştirici daha sonra, son Halo Infinite beta testlerinde yer alan Battle Pass’in tam lansmana dahil edilecekleri temsil etmediğini ve her bir Battle Pass’in her çeyreğinin efsanevi bir kozmetik içereceğini doğruladı. Bu özel ögeler, belirli kurallı karakterlerle ilgili olacak ve oyun içinde görülebilen özel niteliklere veya efektlere sahip olma ihtimali yüksek. Son olarak, röportaj, etkinlik ödüllerinin aynı anda kazanılabilmesi için savaş geçişinden ayrı bir sistemin parçası olacağını ortaya koydu.

Halo Infinite Sezon 1 Battle Pass‘in Halo Reach’in alevli miğferi gibi kozmetik öğeleri içermesi iyi bir haber çünkü bu tür özel kozmetik ürünler serinin temelini oluşturuyor ve geçmiş yinelemelerde inanılmaz derecede popülerdi. Bu, 343 Industries’in oyunun hangi yönlerinin oyuncular için en önemli olduğunu takip ettiğini gösteriyor. Önümüzdeki ay piyasaya çıktığında bunun oyunu nasıl etkileyeceğini zaman gösterecek.

Halo Infinite - Campaign Overview

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.