Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Halo Infinite’in Battle Pass İlerlemesi Bazı Oyuncuları Endişelendirdi

Oyuncular, standart XP kazanmak yerine, yalnızca oyun içi zorlukları tamamlayarak Halo Infinite'in Battle Pass sisteminde ilerleyebilecek.

Halo Infinite, oyuncular sadece XP kazanarak ilerleyemeyecekleri için, Battle Pass sisteminde tipik olarak kullanılan formülü alt üst edecek. Halo Infinite’in Battle Pass sisteminde ilerleme kaydetmenin tek yolunun, oynamak ve zorlukları tamamlamak olduğu ortaya çıktı, bu da oyuncuların ilerlemeyi tamamlamak ve normalde kaçınacakları oyun tarzlarını kullanmak için daha fazla zaman harcamasını sağlayacak. Bu durum, hayranlardan bazı tepkilere ve sıkıntıya yol açtı.

Halo Infinite, aralık ayında piyasaya sürülülecek ancak oyuncular şimdiden çok öfkeli. Battle Pass sistemini bir kenara bırakırsak bile oyun, kampanya işbirliği ve Forge modu gibi seri için özelliklerden yoksun çıkış yapacak.

Halo Infinite

Halo Infinite Kafaları Karıştırdı

Topluluk yöneticisi John Junyszek’in bir hayrana Battle Pass’in yalnızca zorluklarla ilerleyebileceğini belirttiği ortaya çıkınca Halo Infinite hayranları çok sinirlendi. Call of Duty gibi çoğu oyun, oyuncuların oyunu oynayarak ve zaman içinde deneyim puanları kazanarak Battle Pass’te ilerlemesine izin verir. Daha hızlı seviye atlamanın yolları var ancak ilerleme çoğunlukla basit şekilde oyunu oynayarak elde edilir.

Halo Infinite’in Battle Pass sistemi ile ilgili bazı iyi nitelikler olsa da hayranlar sistemden hiç memnun değil. Muhtemelen bazı eğlenceli meydan okumalar olacak, ancak özel hayranlar için isteğe bağlı bir yan meydan okumanın aksine bunu ilerlemenin özel yolu yapmak biraz mantıksız. Ekip, hayran geri bildirimlerini oldukça yakından dinliyor gibi göründüğü için, belki de geliştirici ekip lansmandan önce kısa bir süre sonra bazı değişiklikler yapacaktır.

Piyasaya sürülmesine 3 aydan biraz daha uzun bir süre olmasına ve muhtemelen daha fazla teknik test yapılmasına rağmen, oyunun hayranları hikaye görüntülerinin olmaması ve çok oyunculu ile ilgili olarak yapılan garip seçimler konusunda oldukça şaşkın. Projenin nasıl bir lansman yapacağını sadece zaman gösterecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.