Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hafta Sonu Yeni Conan Oyunu Açıklanacak

Funcom pek çok yeni oyunla geliyor.

Funcom tarafından geçtiğimiz ay üçüncü çeyrek mali yatırımcı toplantısı gerçekleştirilmişti. Burada firma önemli haberler verirken, aynı zamanda yeni oyunlarından da haberdar olmuştuk. Funcom yeni yapımlarla gelirken, karşımıza bir Conan oyunu daha çıkacak.

hafta sonu yeni conan oyunu aciklanacak 1

Üçüncü çeyrek yatırımcı toplantısında Funcom tarafından toplam 6 yeni oyun üzerinde çalışıldığı açıklanmıştı. Bunların arasında yer alan Mutant Year Zero: Road to Eden zaten bu hafta içinde çıkış yaptı ve oyuncuların da epey beğenisini kazandı. Bu oyun hariç yeni bir co-op online nişan alma oyunu, açık dünya bir multiplyaer oyun, bir Cadılar Bayramı oyunu ve iki yeni Conan oyunu daha hazırlanıyor.

Bu iki yeni Conan oyunundan ilki Cumartesi günü (yarın) düzenlenecek olan The Kinda Funny Games Showcase etkinliğinde tanıtılacak. Hatta web sitesi üzerine bir geri sayım aracı dahi eklendi ve yeni Conan oyununun tanıtılacağı ibaresi yer aldı. The Kinda Funny Games Showcase 8 Aralık tarihinde düzenlenecek. Dolayısıyla sıradaki Conan oyunundan haberdar olmak istiyorsanız bir gözünüz etkinlikte olsun.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.