Piece of Cake studios tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Hacktag 2017’nin Haziran ayından bu yana Steam’de Erken Erişim Oyunu olarak boy gösteriyor.

Steam’de aksiyon ve macera oyun türleri arasında bulunan Hacktag 1 Haziran 2017’den bu yana Erken Erişim Oyunu olarak bulunuyor. Bugün PC Gamer’ın haberine göre Hacktag’in çıkış tarihi 14 Şubat olarak duyurulmuş. İngilizce ve Fransızca dil seçeneğine sahip olan oyunda tek oyunculu, çok oyunculu ve yerel çok oyunculu gibi modlar bulunuyor. 2017’den bu yana 32.00 TL gibi bir fiyat etiketi ile satışlara açılan oyunda casusluk yapacağız.
Bazen bir bilgisayar hackerı, bazen de bir şirkette çalışan sıradan bir karakteri canlandıracağız. 2D grafikler bulunan oyunda aksiyon ve gerilim yüklü sahneler bizleri karşılayacak. Bizi durdurmaya çalışacak olan görevliler ile yer yer çatışmalara girecek ve onlardan kurtulmanın yollarını arayacağız. Piece of Cake tarafından oyunla ilgili şöyle bir ipucu veriliyor; “Bazı görevler her iki oyuncunun da birbirleri ile işbirliği yaparak başarılabiliyor.”
Tabii bu tarz görevler oyunun çoklu modu ile ilgili. Tek oyunculu modu ile oynayan oyuncuların herhangi bir yardım almadan diğer görevleri başarabileceği bilgisi de verildi.
Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64-bit
İşlemci: Quad-core Intel or AMD, 2.0 GHz or faster
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 560TI or AMD Radeon HD7850
DirectX: Sürüm 9.0c
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 3 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
İşlemci: Quad-core Intel or AMD, 2.0 GHz or faster
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 770
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 3 GB kullanılabilir alan

