Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

H1Z1: Battle Royale İçin İpuçları

H1Z1: Battle Royale'de nasıl başarılı olunur?

Daybreak Games’in battle royale oyunu bu hafta PS4’e çıkış yaparken PUBG’yi de ilk haftasında geride bırakmayı başardı. En eski battle royale oyunlarından birisi olarak kabul edilen H1Z1 yavaş yavaş kötü günleri ardında bırakmayı amaçlarken, oyuna yeni başlayacak olanlara da bazı tavsiyelerimiz var.

h1z1 battle royale icin ipuclari 1

İniş Kontrollerini Öğrenin

H1Z1: Battle Royale ilk izlenim olarak başarılı durmuyor çünkü paraşüt kontrolleri oldukça garip. Oyunda paraşüt kullanımı Fortnite’daki kadar kolay değil fakat ustalaşmak için izleyebileceğiniz belli stratejiler de var. Dolayısıyla oyunda öncelikle paraşütle inmeye odaklanmalsıınz. İneceğiniz yeri seçin ve kendinizi 90 derecelik açıyla konumlandırın.

Araç Kullanımı Zorunlu

H1Z1: Battle Royal’de arabalar her yerde bulunmuyor fakat oyun dinamiklerinin önemli bir parçası. Bunun nedeni aslında basit: H1Z1’deki gaz bulutu PUBG ya da Fortnite’daki daralan çembere göre çok daha hızlı geliyor ve kaçmak için de bir araca ihtiyacınız oluyor. Aynı zamanda oyuncular araçları kullanarak çok kez diğer oyuncuları da öldürüyorlar.

h1z1 battle royale icin ipuclari 2

Bot Giymek Gizliliği Engelliyor

Diğer battle royale oyunlarının aksine H1Z1’de bot giymek gizliliğinizi engelliyor. Evet ekstra koruma sağlıyorlar fakat aynı zamanda düşmanların sesinizi duymasını da sağlıyorlar. Dolayısıyla yakınlarda düşman varsa tavsiyemiz botlarınızı çıkarıp çıplak ayakla gezmeniz olacaktır. Çatışmaya gireceğiniz zaman ise tekrar botlarınızı giyebilirsiniz.

Atış Mekaniklerine Alışın

Her battle royale oyununda farklı nişan alma mekanikleri yer alıyor ve H1Z1: Battle Royale için de bu geçerli. Kontrolleri yeteri kadar öğrenmek için Combat Training modunu oynamanızı ve kendinizi eğitmenizi öneririz.

Havadan İnenlere Dikkat Edin

H1Z1’de de havadan airdroplar düşüyor ve bunların içinden oldukça değerli eşyalar çıkıyor. Hatta bunların içinden oyundaki en değerli eşyalar çıkıyor. Bu yüzden de belli aralıklarla gözünüz mutlaka yukarıda ve mini haritanızda belirecek olan ikonda olsun. Emin olun airdropları bulmak o kadar zor değil.

h1z1 battle royale icin ipuclari 3

Hava Saldırılarını İyi Yönetin

H1Z1’de Tier 2 ve Tier 3 airdrop sandıklarının içinden Airstrike Signal eşyası çıkıyor ve bu eşya ile üç kez bombardıman uçağı çağırabiliyorsunuz. Uçak düşmanları yerle bir etse de, dost ile düşmanı ayıramıyor. Bu yüzden kullanırken attığınız el bombasını kendinizden yeteri kadar uzağa fırlatmalısınız. Aksi takdirde kendinizi de öldürebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.